RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Charlottes fancy festivalantrekk

Charlotte Thorstvedt (21) lar festivalsommeren styre shoppingen. Se hennes ti siste motekjøp her!

(SIDE2): MTV-programlederen jobbet på den store musikkfestivalen «South By South» i Austin, Texas - noe som resulterte i noen glamorøse vintagekupp. Charlotte Thorstvedt har fått dilla på second hand og vintage det siste året, og det er uten tvil korte kjoler som gjelder for den populære programlederen.

Se Charlottes ti siste motekjøp nederst i saken!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Band t-skjorte
Side2 blir invitert hjem til Charlotte og hennes rockekjæreste Ådne Meisfjord fra bandet 120 Days. De to bor sammen på Tøyen i Oslo, og platene ruller selvsagt i stua da vi kommer på besøk. Musikk inspirerer Charlotte, og hun har mange favoritter hele tiden. Men det største kuppet hennes akkurat nå er en kongeblå band t-skjorte i størrelse XL med Sonic Youth på brystet som hun kjøpte for bare fem dollar (cirka 25 kroner) på et marked i Austin.

- Den er jeg bare så fornøyd med! Helt perfekt til festivaler, men den ender nok som nattskjorte etter hvert, sier Charlotte og styler den store T-skjorten som holdes sammen av en sikkerhetsnål i halsen med hotpants fra Cubus, en sort alpelue, vest og ballerinasko.

- Ballerinasko er et must, det må jeg alltid ha hver vår og selvsagt RayBan Wayfarer. De har jeg i både sort, hvitt og rødt.

Smertefullt
Men det aller seneste «tilbehøret» Charlotte har gått til anskaffelse av er noe hun har drømt om lenge. I Texas fikk hun tatovert inn en liten kjerub på håndleddet.

- Den er helt ny og jeg digger den. Det var litt vondt, men ikke så ille, sier hun som ennå ikke hadde fortalte om tatoveringen til mamma og pappa.

- Jeg lurer på hva de sier! Tror det blir verst med mamma, sier hun lattermildt.

Se bilder av tatoveringen her!

Rock og bohem
Charlotte har alltid hatt en glamorøs rocka stil, men denne sesongen har hun fått øynene opp for bohemstilen.

- Det har blitt en del kjolekjøp, og da i småblomstrete mønster. Jeg handler en del på Top Shop i Stockholm, på vintagedelen der, og jeg elsker Urban Outfitters. Det blir en del fra Fretex og fra den svenske retrodesigneren Nina Jarebrink som jeg bare elsker! forteller Charlotte.

- Jeg liker så godt at vintageklær fordi de har en historie. De har vært et sted for jeg fikk dem lissom. Pluss at det er mye enklere å bli glad i slike klær enn klær en kjøper hos kjedebutikkene.

TI SISTE MOTEKJØP:

1. Småblomstrete hvit sommerkjole
- Et søtt vintagekupp fra Texas. Jeg så den og bare måtte ha den, sånn er det innimellom med ting man bare må ha. En forelsker seg rett og slett litt.

2. Lilla kjole fra Diesel
- Jeg elsker lilla, og derfor likte jeg denne kjolen så godt. Det er en festkjole.

3. Lakkveske fra Nine West
- Den er i oransje lakk rett og slett! Jeg trives egentlig best i svart og har veldig mye svarte klær, derfor er det gøy med litt fargesprakende tilbehør.

4. Tatovering på håndleddet
- Jeg tenkte på det estetiske da jeg valgte denne. Den er mitt siste tilbehør, og jeg liker så godt at den synes litt, men ikke sånn ekstremt, sier Charlotte.

5. Gule ballerinasko med sløyfe
- Ballerinasko hører sommeren med og jeg falt for disse søte gule

6. Vintage Sonic Youth-t-skjorte
- Måtte ganske enkelt ha den!

7. Loefler Randall grå semskede stiletter
- Disse fant jeg i en av yndlingsbutikkene mine i Stockholm, Mrs. H. De er gode å gå på fordi hælene er litt som kilehæler og jeg liker det litt Mary Jane-aktige ved dem.

8. Småblomstrete kjole fra Urban Outfitters
- Disse likte jeg fasongen på. Tubetoppkjoler som er sydd om fra et eller annet stoff, kan ha vært gardiner for eksempel. Søte synes jeg, og derfor kjøpte jeg to stykker!

9. Leopardskjerf
- Jeg har fått dilla på leopard- og dyreprint, vet ikke helt hvorfor, men det er morsomt.

10. Produkter Charlotte MÅ ha
Parfyme fra Armani, Guerlain fuktighetskrem og leppestift fra Estée Lauder er noe Charlotte ikke klarer seg uten.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere