RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Charter-Hilde gikk ned 15 kilo

(TV3)
Sist oppdatert:
Etter et opphold på sykehuset innså Hilde Jørstad at hun måtte begynne å bry seg om helsa.

(SIDE2:) Da gallestein satte en effektiv stopper for Hildes deltakelse som reiseleder sammen med Svein Østvik, måtte TV3 komme med noen nye planer for den populære charter-turisten.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Og løsningen ble å sende frodige Hilde på fitnessferie med egen trener ei uke på Tenerife.

- Det er den beste turen med «Charterfeber» jeg noen sinne har vært på, sprudler 39-åringen til Side2.

Ikke mer dating
- Jeg orker ikke mer dating nå, så det var morsomt med en helt ny utfordring, ler Hilde som i forrige sesong skulle prøve å finne kjærligheten på charterdate.

Egentlig skulle altså Hilde være reiseleder sammen med Svein Østvik, men et meget smertefullt tilfelle av gallestein gjorde at hun måtte legge de planene på hylla og heller dra litt senere.

Men Hilde har faktisk fortsatt gallestein mens hun gjennomgår fitnessregimet til trener Pål Hauge på Tenerife. Operasjonen hadde hun nemlig ikke før i forrige uke.

- Det gjør ganske vondt enda, men med et bredt belte så går det fint, smiler hun. Hilde er også virkelig kledt for anledningen i en fyrrig flamencokjole hun kjøpte på loppemarked under forrige chartertur.

15 kg
Den passer nok enda bedre nå enn den gjorde da. Siden november har nemlig Hilde gått ned 15 kg!

- Jeg er glad i kroppen min som den er, og har aldri vært noe spesielt opptatt av slanking. Men da jeg lå der på sykehuset med et smertefullt gallestein anfall bestemte jeg meg for at helsa måtte komme først, forteller Hilde.

I kveldens episode får vi se Hilde prøve seg på trening med pilatesball, samt testing av hennes nye «Jane Fonda-antrekk».

Se klipp her:

Det har absolutt ikke vært slanking som har vært hovedfokus under fitnessferien.

- Jeg satte fokuset på bedre helse, og ønsket å vise at man kunne være sunn på ferie i syden også, forklarer personlig trener Pål Hauge.

- Vi har konsentrert oss om treningsglede og matglede. Vi har sett på muligheter istedet for begrensninger, sier han.

Svak ankel
Under «Charterfeber»-turen stod Hilde på med to treningsøkter om dagen, samt mye ekstra svømming. Hun har lenge neglisjert fysisk aktivitet siden hun har en avstivet ankel som har vært problematisk.

- Det har nok vært en liten mental blokk der ja, men Pål viste meg øvelser selv jeg kunne gjøre. Jeg har gjor push-ups og sit-ups på stranda, og selvfølgelig mye bading, ler den badeglade turisten.

Motivasjon
Også i matveien har fokuset vært på sunnhet istedet for slanking.

- Med gallestein så sa kroppen rimelig fort i fra hvis jeg spiste noe galt. Jeg kunne for eksempel ikke spise stekt mat, egg eller agurk av alle ting, forteller hun.

Istedet har det handlet om frukt og grønt i massevis, spredt på fem måltider om dagen, og resultatene har som sagt ikke latt vente på seg.

- Jeg hadde også lyst å motivere andre i min situasjon. Jeg hadde lyst å vise at men ikke må være syltynn for å gå inn på et treningssenter, forteller hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere