Se overraskelsen «Charter-Svein» hadde til statsministeren:


Gruppen som kaller seg for «Markering for frihet» hadde sin månedlige samling foran Stortinget på lørdag. Denne gruppen består av koronaskeptikere som er kritiske til både viruset, men også myndighetenes tiltak som er satt inn i kampen mot koronaviruset. I dag hadde de invitert Svein Østvik, bedre kjent som «Charter-Svein», for å holde tale. Han fikk også anledningen til å lese opp et stunt.

- Kjære Erna, du har jobbet hardt nå lenge og du har fått til så mye. Da vi folket ansatte deg, så ville ikke vi at du skulle selge det mest dyrebare for oss, vår frihet. Vi folket sier nei til salg av våre rettigheter. Vi har derfor bestemt oss for å avslutte arbeidsforholdet med deg, men uten sure miner. Vi vil faktisk spandere en ferie på deg. Det har du fortjent. Med dette brevet følger det med en billett, det er en enveis-reise til Bloksberg. Ta gjerne med noen av vennene dine fra Stortinget. God tur, med vennlig hilsen folket, sa Østvik som fikk jubel fra de fremmøtte.

Les også: «Charter-Svein» ut av podkast om menns følelser – «Short Cut» inn

- Hva var formålet med dette. Hvorfor var det viktig å gi denne turen til Solberg?

- Jeg visste ikke om det engang. Det var et stunt. Jeg bare leste det. Jeg kan lese. Du må ikke spørre meg om turen, men jeg syntes det var bra, svarte Østvik på spørsmålet fra Nettavisens reporter.

Østvik fikk også holde en tale og han ble tydelig rørt:

Oppgitt

TV-profilen tok seg tid til et lengre intervju med Nettavisen etter at han var ferdig på scenen.

- Hva er årsaken til at du på nytt er her for å demonstrere mot disse koronatiltakene?

- Mer jeg ser hva som skjer når man prøver å ytre seg i dette samfunnet, jo mer og mer viktig blir det å gjøre sin menneskeplikt og få folk til å se at her er det så mange ubesvarte spørsmål. Vi må folk til å se hva vi er i ferd med å gjøre, sa en oppildnet Østvik.

Les også: Charter-Svein er stjerne i pyramidelignende nettverk: - Vi advarer folk mot å gå inn i dette

- Hva er det vi er i ferd med å gjøre? Hva gjøres feil?

- Vi må få alle forskjellige forskningsrapporter på bordet. Vi må få fram sannheten i den store dramatiske forskjellen av oppfattelsen på hva dette her er for noe. Det er rapporter som slakter PCR-tester. Den er slaktet og fagfellevurdert av mange forskere, svarte Østvik.

- Ting må på bordet

Da profilen fikk et nytt spørsmål om han ikke tror på helsemyndighetene, så begynte det å koke for Østvik.

- Det dreier seg om å få frem informasjon om så viktige ting. Vi har stengt ned samfunnet i ett år og en måned. Folk dør av mye mer enn covid nå. De dør av alt mulige ting på grunn av restriksjonene, og da må jo ting på bordet. Det er jo bare å «wake up»!, sa en fresende Østvik.

Og han la til:

- De smittetallene har vi sett hver dag i 14 måneder, og hvis de smittetallene er basert på feil grunnlag, så er det jo helt vilt.

Les også: «Lothepus» ut mot «Charter-Svein» under «Debatten»: – Jeg synes det er en hån mot dem som virkelig står på

- Mener du at det helsefagmyndighetene sier er helt feil?

- Jeg har vel ikke greie på PCR-test, men jeg har greie på at det er full splid. Jeg har greie på at det finnes toppforskere som mener det stikk motsatte av andre forskere. Da må vi jo få alt på bordet. Vi driver med noe som ingen på 60 år har opplevd i hele livet. En tilstand som er fullstendig på avveie. Hva jeg mener er helt uvesentlig, men jeg mener at alt må på bordet, svarte TV-profilen.

- Er du imot de tiltakene som er pålagt oss i samfunnet?

- Ser det ut som at det lønner seg? Når det kommer en rapport som er fagfellevurdert om PCR-testen er uegnet. Oj, da må vi begynne å se oss, hva har vi gjort feil her? Det kan virke som at det er noe som ikke stemmer her. Når vi skal gjøre de mest alvorlige inngrep i menneskers liv og forandre lover, da må jo alle faktaforhold være på bordet, var svaret fra Østvik.

- Hva slags fagfolk mener du støtter dit syn? Hvem mener du?

- Hvem mener du? Bare sjekk han som var visedirektør i Pfizer da, sa Østvik og stakk fra Nettavisens utsendte.

Hele intervjuet med Svein Østvik kan du se her: