RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Charterkongen tilbake

TV-suksessen charterfeber er tilbake, og det er ikke uten sin konge.

(YEYE): Suksesserien Charterfeber er tilbake på skjermen og denne gang med Palma de Mallorca som reisemål for ferieglade nordmenn.

Som vanlig er charterkongen Svein og kompisen Viggo med på tur. Galskapen vil ingen ende ta, og denne gangen består de to karenes reisefølge av «mutter'n» til Svein på 81 år. Eplet faller nok ikke langt fra stammen, for dette er en blid sørlandsdame som gjør det hun kan for å tøyle de to guttenes ville påfunn.

Pensjonister og drag-queens
Med til Mallorca er også Hilde fra forrige sesong, en sprø guttegjeng på seks med fest og fanteri på agendaen, to bestemte pensjonistpar, tre freidige drag-queens, samt en rekke sjarmerende feriefolk som alle har til felles at de elsker syden.

Lever ut bartenderdrømmen
I tredje sesong av Charterfeber blir vi også kjent med tre norske ungdommer som lever ut bartenderdrømmen på Mallorca, en livsstil som verken kjennetegnes av renhold, godt kosthold eller måtehold.

Svein slapp tidligere denne uken sin nye singel og musikkvideo «Kongen av Mallorca». Og hva er vel mer passende tittelspor for charterkongen selv?

Side2: Charter-Svein er Kongen av Mallorca. Nå har det blitt låt av sydenlivet.
Se musikkvideoen her.

«Charterfeber - tur/retur Mallorca» har premiere torsdag 31. januar kl. 20.30 på TV3.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere