RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chattet seg til ulovlig sex

Sist oppdatert:
26-åringen er dømt tre ganger for å ha utnyttet mindreårige seksuelt. I dag ble han fengslet i ny sak.

(iBergen.no) Sammen med en nå 15-årig jente ble han tatt på fersken inne på et toalett på Bystasjonen. De to ble oppdaget av en vaskehjelp. Bergen tingrett mener det er stor fare for at sunnhordlendingen skal begå nye straffbare handlinger mot andre jenter, og varetektsfengslet ham i fire uker.

Mannen er nå siktet for å ha hatt sex med jenta høsten 2006, da hun var under 14 år og nå lørdag da hun var under 16 år. Til politiet har mannen erkjent straffeskyld i den siste saken.

- Politiet har beslaglagt mannens datautstyr, som vi vil gjennomgå, sier politiadvokat Magne Kvamme Sylta til iBergen.no.

Det er via chattesider på internett at mannen har kommet i kontakt med de unge jentene han har utnyttet.

- Det er grunn til å rope et varsko til ungdommen om å opptre forsiktig med hvem de snakker med på nettet. Man vet aldri hvem man kan møte her, sier politiadvokat Sylta.

Til politiet har 26-åringen forklart at han har problemer med å komme i kontakt med venner på sin egen alder. Han hevder selv at han trodde jenta han nå er siktet for å ha misbrukt seksuelt var fylt 16 år, etter at hun løy om alderen. Det samme skal jenta ha sagt til Securitas-vaktene som anholdt de to på toalettet på Bystasjonen.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere