RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CHC Helikopter Service tildelt milliardkontrakt

Oslo (NTB): CHC Helikopter Service er av Statoil tildelt tre nye helikopterkontrakter til en verdi på rundt 5 milliarder kroner.

Kontraktene omfatter offshoreflyginger fra Kristiansund og Brønnøysund og søk- og redningshelikopter stasjonert på Heidrun-plattformen, melder Statoil i en pressemelding mandag.

Kristiansund-kontrakten er på fem år og sju måneder, med oppstart 1. juli 2014. Varigheten på kontraktene i Brønnøysund og Heidrun er fem år og begynner 1. februar 2015. Alle tre kontraktene har opsjoner på inntil tre års forlengelse.

Kontrakten omfatter i alt åtte helikoptre i full drift. Statoil har sikret seg retten til å justere antall helikoptre i løpet av kontraktsperioden.

Kontraktene har en samlet estimert kontraktsverdi på rundt 5 milliarder kroner, inklusiv opsjoner på forlengelse og utvidelse av kontraktene. Muligheten for utvidelse sikrer helikopterressurser for eventuelle nye plattformer i regionen.

Tildelingen til CHC Helikopter Service er en av de største sivile helikoptertildelinger som er gjort på verdensbasis. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere