*Nettavisen* Nyheter.

Cheesy heksejakt

Ingen grunn til å kjede seg på kontoret. Vi gir deg fem spill å gjøre dagen meningsfylt med.

22.09.05 17:28

(Womanweb.no): Vi liker å spille, du liker å spille. Vi liker spill som er gratis, du liker spill som er gratis. Derfor bør du sjekke ut disse fem vanedannende, gratis nettspillene:

Hoppende mus

Eller mus¿ Disse små dyrene kan være så mangt. Det er i hvert fall sikkert og visst at de er supersøte, lager koselige lyder, er skikkelig glade og at spillet er så enkelt at det nesten er for morsomt.

Ostejakt

Mer mus! Her skal du imidlertid ikke styre med musa – du skal styre musa. Den skal selvsagt få i seg så mye ost som mulig, men du må passe på så du ikke blir tatt av de ekle, ekle sneglene som kravler omkring her.

Heksejakt

Hvem føler seg ikke som ei skikkelig heks noen ganger? Alle, tror vi. Da er det deilig å få ut de sidene på noe så uskyldig som et spill på nettet. Fang så mange drittunger du klarer, og sleng dem i heksegryta!

Monster, monster!

Fantastisk designet og animert spill hvor du er en liten, sverdsvingende helt som skal legge alle monstrene kalde. Du fekter deg frem, kommer unna bomber, skriker og hopper til lyden av fryktelig musikk. Men, det gjør ikke noe. Utfordrende og good lookin’ moro.

Klassiker

Pacman skulle nok være kjent og kjær for mange. Spise mange prikker. Ikke bli tatt av de andre, rare skapningene her, for da mister du liv. Primær spillmoro.

Liker du å spille? Hva liker du å spille? Mail dine spilltips til woman@womanweb.no, med ”Spill” i subject.

Finn alle spillene og en horde andre her!

Les også:

Spille fine spill!

Sinte jenter

Test deg selv!

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag