Chelsea Clinton gift i overdådig bryllup

Rhinebeck (NTB-AFP-Reuters): Datteren til Bill og Hillary Clinton, Chelsea, giftet seg lørdag med sin kjæreste Marc Mezvinsky i et overdådig bryllup i den pittoreske landsbyen Rhinebeck i delstaten New York.

Etter flere ukers hemmeligholdelse fant bryllupet endelig sted på det historiske godset Astor Courts, rundt 160 kilometer nord for New York City.

Chelsea, som er Clinton-parets eneste barn, sa ja til sin bankmann-kjæreste uten at offentligheten fikk være til stede. Det var innført flyforbudet over godset for å holde paparazzi-fotografer unna.

I timene før bryllupet kom en endeløs kø av limousiner og minibusser med sotede vinduer til Astor Courts med hundrevis av celebre gjester til det eksklusive selskapet.

Samtidig var det en karnevalsatmosfære i den ellers så fredelige lille byen. Skarer av nysgjerrige og journalister, strengt bevoktet av store politistyrker, fulgte med i byens viktigste gatekryss for å få øye på de innbudte kjendisene.

Chelseas foreldre, utenriksminister Hillary og tidligere president Bill, kom til byen kvelden før. Blant gjestene som ryktes å være til stede, er talkshow-dronningen Oprah Winfrey og Hollywood-regissøren Steven Spielberg (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.