RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chelsea møter Brann

Sist oppdatert:
Chelsea-manager Jose Mourinho har takket ja til å ta med seg laget sitt til Bergen for å møte Brann i høst.

Storkampen mellom de to beste klubbene i England og Norge spilles på Stadion søndag 14. oktober.

Avtalen er kommet i stand som en følge av det gode forholdet mellom tidligere Brann-leder Knut N. Kristiansen og dansken Frank Arnesen, som har en sentral rolle i Chelseas sportslige apparat, skriver brann.no.

Langt vennskap

De to har kjent hverandre siden Brann slo PSV Eindhoven ut av Cupvinnercupen i 1996. Den gang var Arnesen sportslig leder for det hollandske storlaget mens Kristiansen ledet Brann.

- Jeg møtte Arnesen i London sist uke. Han har bekreftet at Jose Mourinho og Chelsea kommer til Bergen, sier Kristiansen tilfreds til Brann.no.

Uten landslagsspillere

Kampen spilles på en såkalt internasjonal dato. Det betyr at det spilles landskamper over hele Europa denne helgen. Brann kommer derfor til å stille uten sine A-landslagsspillere, og en del av Chelsea sine internasjonale stjerner kommer nok heller ikke til å spille kampen.

- Attraktivt

Brann-trener Mons Ivar Mjelde tror ikke det gjør oppgjøret mindre attraktivt for publikum:

- Chelsea har en ekstremt sterk spillertropp. Dette blir attraktivt - både for oss og publikum - uansett, forsikrer Mjelde, som gleder seg over at oppgjøret er bekreftet.

For Branns del kommer opplegget på et greit tidspunkt. Laget møter Lyn helgen før, men har ikke ny kamp før Aalesund er motstander syv dager etter at Mourinho og guttene har vist seg frem på Stadion.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere