Gå til sidens hovedinnhold

Chelsy fikk råd av Kate

Brudd er ikke enkelt - særlig ikke med verdens øyne på deg...

(SIDE2): Chelsy Davy (23) og Kate Middleton (27) har blitt gode venninner etter henholdsvis fem og sju år sammen med prinsene Harry (24) og William (26).

De to har vært med på ferieturer i både inn- og utland med prinsene og blitt godt kjent på alle årene som yndede fotoobjekter og med forsider i den europeiske pressen. Ingen tvil om at de to har delt erfaringer også. Og nå gir Kate ekstra råd til sin nysingle venninne.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Gode råd
Ifølge den britiske avisen The Sun skal Kate ha gitt slå oppråd til Chelsy om hvordan oppføre seg i dagene etter at bruddet ble kjent.

Det er viktig å opptre uanfektet, skal hun ha rådet 23-åringen til. Og Kate vet hvordan det er, hun og William gjorde det slutt i knappe seks uker i 2007. Men de klarte altså ikke å holde seg unna hverandre og ble sammen igjen raskt.

En leende Chelsy ble knipset av fotografene mens hun slappet av på området utenfor Leeds University der hun studere jus. Hennes oppførsel tyder på at livet går videre etter et brudd med en prins og at hun er klar for det, skriver Daily Mail.

Selv om hun ser bra ut, så hetses Chelsy for sin falske brunfarge som går mer over i det oransje i britisk presse... Se bilder her! (ekstern lenke)

Enige
Selv om det er en tung tid for dem begge og de ønsker å fokusere på andre ting nå, så skal både Harry og Chelsy ha vært enige om bruddet og følte det var det eneste riktige.

Harry skal ha uttalt at han fortsatt elsker Chelsy, men at han har behov for å fokusere på sin militære karriere. Chelsy vil også gi jernet det siste året på studiene.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene