RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cheryl i norsk design

(Faksimile Daily Telegraph)
Sist oppdatert:
Strålte i lekker kjole fra Kristian Aadnevik.

(SIDE2): Vakre Cheryl Cole får mye oppmerksomhet for sine rå og sexy antrekk.

Under søndagen x-Faktor-sending stilte den vakre artisten i en lekker kjole fra den norske designeren Kristian Aadnevik, og internasjonal presse er ikke snau med ordene når de beskriver den talentfulle designeren.

Se designerens vår- og sommerkolleksjon 2011 i bildekarusellen nederst i saken!

Skandaløst motetalent
Den engelske avisen Daily Telegraph omtaler Aadnevik som en av de mest skandaløse og eventyrlystne motetalentene i London, og skriver samtidig at kjolen er av oppsiktsvekkende karakter.

Den lekre kreasjonen har et asymmetrisk snitt, og dekker ikke stort mer enn den må for å kunne betegnes som en kjole. Derfor er nok ikke dette noe hvem som helst kan kle seg i, men den så imidlertid fantastisk ut på veldreide frøken Cole.

Rå og sexy
Den lekre Aadne-kreasjonen er fra neste års vår- og sommerkolleksjon. Den sølvfargede og hvite kjolen ble vist under moteuken i London tidligere i år, hvor den norske designeren inviterte til motevisning ved den norske ambassaden.

Flere norske ansikter hadde tatt veien for å se hans kolleksjon. Blant dem var Tore André Flo og Tone Damli Aaberge. Blant internasjonale kjendiser var blant annet artisten Natascha Bedingfield å se blant publikum.

Les hele saken:Tone støttet stjernedesigner

Kjolekrig
Det er alltid stor interesse for hva Cole og hennes kvinnelige meddommer Dannii Minogue kler seg i under reality-showet. Deres antrekk blir nøye studert av engelsk motepresse, og det var tilløp til kjolekrig mellom de to kvinnene tidligere i år.

Les også:Motekrig på realityshow

Minogue har lenge hatt ledelsen i kjolekrigen, men nå spørs det om frøken Cole og hennes norske kjole, klarer å imponere motekritikerne nok til at hun overtar moteledelsen.

Suksess i London
Aadnevik, som er utdannet skredder, fullførte sine studier ved Londons Royal College of Art. Han bor for tiden i London, og gjør stor suksess i den britiske hovedstaden.

Den norske motedesigneren, som lanserte sitt eget merke i 2004, har samarbeidet med flere kjente designere, deriblant Alexander McQueen og Roberto Cavalli.

Det er også verdt å nevne at den anerkjente designeren, Donatella Versace, omtalte den norske designeren som en av de mest spennende unge talentene i den britiske hovedstaden.

3740

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere