RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cheryl kom i nakenkjole

FEIRET BURSDAG: Cheryl Cole ankom bursdagsfesten i London i en svært utringet kjole som ser ut som den er malt på kroppen...
FEIRET BURSDAG: Cheryl Cole ankom bursdagsfesten i London i en svært utringet kjole som ser ut som den er malt på kroppen... (Splash News)
Sist oppdatert:
Feiret bursdagen i superfrekk kjole.

(SIDE2): Sammen med sin fotballstjerneektemann Ashley Cole (28), feiret Cheryl Cole 26-årsdagen på en nattklubb i London denne uken.

Selv om det attraktive paret tydelig viste seg som to nyforelskede, var det Cheryls kjole som vakte mest oppsikt.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her

Frekk
Det var en skikkelig frekk kjole Cheryl hadde valgt for anledningen. Utringet til navlen og nedover hoftene før frynser skjulte resten av kroppen...

Kjolen, med hvite og grønne blomster som så vidt dekker puppene hennes, ser nesten ut som den er malt på kroppen til Girls Aloud-stjernen. Den utfordrende kjolen er signert Alexander McQueen og har en pris på om lag 40.000 kroner. Kjolen ble toppet med beige stiletter fra skokongen selv, Christian Louboutin.

Stolt ektemann
Chelsea-spilleren var svært stolt av kona si og forsøkte så godt han kunne å passe på at fotografene ikke plaget henne.

Cheryl og ektemannen gjennom tre år skal ifølge britiske presse ha feiret bursdagen til langt ut i de tidlige morgentimer sammen med mange gode venner på nattklubben Vanilla.

Kjendisfest
Flere kjendiser hadde tatt veien til nattklubben der festen ble holdt. Simon Cowell, Emma Bunton, Top shop-eier Phillip Green og Dannii Minouge var bare noen av gjestene som stilte opp på feiringen.

Det kan ha vært så mange kjendiser det bare ville, Cheryls kjole gjorde sitt til at hun vant kvelden og all oppmerksomheten. Skulle bare mangle når det tross alt er bursdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere