Gå til sidens hovedinnhold

- Christian «kom fra himmelen på riktig tidspunkt»

- Nå får alle timer hos en parterapeut i bryllupsgave, sier Julie B. Voldberg.

Høyres kvinnepolitiske talskvinne, Julie B. Voldberg, er nyskilt fra aksjespekulant Tore Aksel Voldberg og har flyttet fra 28 000 kvadratmeter på Skøien hovedgård til en villa i nabolaget.

Trebarnmorens erfaringer har gitt seg utslag på nygifte venners gavebord:

- Jeg tror mange gir opp for tidlig. Hvis man føler at man er ferdig med hverandre, tenker man ikke gjennom det ansvaret man har tatt når man har fått barn. Alle som ber meg i et bryllup framover, vil få et antall timer hos en parterapeut i gave. Det tror jeg kan forebygge mange problemer, og gjøre oss mer realistiske, sier Voldberg til Dagbladet.

Les også: - Jeg har en betalt moderne mann (19)

«Kom fra himmelen på riktig tidspunkt»
Den danske kirurgen Christian Sneistrup (40) er den nye mannen i hennes liv, skrev Se og Hør i mai.

- Mine gode venner mener Christian «kom fra himmelen på riktig tidspunkt». Vi har veldig mye felles. Er like glad i å trene begge to, like interessert i politikk, og han tilfører meg mye intellektuell kapital. Vi har diskutert så heftig på restauranter at vi dagen etter er enige om at vi ikke kan gå dit igjen, vi må begge ha noe latinamerikansk blod, sier hun til avisen.

Rotte-møte
De møttes fordi hun dro i gang en diskusjon om forskning på kvinnelige versus mannlige rotter på en fest.

- Han forelsket seg i meg som jeg var, og han så meg på mitt verste. Jeg kan være så hissig at jeg blir ganske usjarmerende i slike diskusjoner. Siden jeg traff han har han vært en fantastisk støtte. Jeg tror jeg tilfører hans liv en passe dose kaos.

I sommer har hun og dansken klatret på tindetopper.

Gutt (19) som au pair
I mai fortalte hun Nettavisen hvordan hun rekker alle sine gjøremål:

- Jeg har god hjelp i at min mor ble pensjonist da jeg ble alene. Jeg er også i den situasjon at jeg blant annet annenhver helg ikke har barn. Da kan jeg få gjort unna mye både jobb og praktiske gjøremål. I tillegg har jeg en svensk gutt på 19 år som jobber noen timer hos meg hver uke. Så du kan si jeg har en betalt moderne mann...., sier Voldberg til Nettavisen.

Les også: - Husarbeid er mer enn gourmetmat

Kommentarer til denne saken