*Nettavisen* Nyheter.

Christina er Samantha hvem?

TILBAKE: Christina Applegate gjorde stor sukess på 90-tallet i serien Bundy, nå er hun tilbake i en ny komiserie. Foto: (TV2)

Christina Applegates store komicomeback kommer på norske skjermer i kveld.

23.09.08 16:37

(SIDE2): Det blir mye forvirring i TV-serien som på amerikansk har navnet «Samantha Who?», men som på den norske versjonen blir hetende kun «Samantha».

Christina Applegate (36) er kjent som den superblonde Kelly Bundy i serien «Bundy» som herjet på 90-tallet - hun var morsom og fikk sitt store gjennombrudd i den serien. Morsom er hun uten tvil fremdeles - den nye serien har gjort stor suksess i USA. Under helgens Emmy-utdeling ble serien tildelt en av statuettene for beste kvinnelige birolle.

Se bidler fra Emmy her: Strålte som greske gudinner

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Glemt alt
Christina spiller hovedrollen som nettopp Samantha Newly, en 30-og noe gammel karrieredrevet kvinne som har vært i en ulykke og ligger på sykehuset med hukommelsestap.

Der begynner trøbbelet for Samantha som har glemt alt om sin fortid, hun kjenner ikke igjen verken foreldre, venninner eller kjæresten. At hun har en alkoholproblem går også i glemmeboka og det skjønner hun først når første drink er fortært på en fest med venninner hun ikke lenger kjenner.

Slem
Ikke nok med at hun ikke husker noe, når hun snakker med kjæresten sin Todd som spilles av Barry Watson oppdager hun at hun absolutt ikke er en snill person. Slem, kynisk og også utro er bare noe av det hun oppdager om seg selv.

Det blir med andre ord duket for både komikk og alvor når Samantha forsøker å finne ut hvem hun egentlig er - og vil hun forsøke å leve et bedre liv enn hun har gjort til nå?

Serien bygger på en idé av den irske forfatteren Cecilie Ahern - dronningen av såkalt «chic lit», hun står blant annet bak bøkene «PS: Jeg elsker deg» og «Hvis du kunne se meg nå».

Alvor privat
I sommer opplevde Christina alvorlige ting i sitt privatliv, hun fikk brystkreft og hennes tidligere kjæreste ble funnet død - sannsynligvis av en overdose.

36-åringen måtte fjerne begge brystene for å være på den sikre siden - og skal etter alt å dømme være i god form.

Les mer her:Første fest etter operasjonen

Premieren på «Samantha» ser du tirsdag kveld klokken 22.30 på TV 2.

Klikk på bildet for å forstørre.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.