*Nettavisen* Nyheter.

Christine Korme til Tabloid

Christine Korme blir programleder for Tabloid på fredager etter jul. - En kjempeutfordring. Veldig morsomt og veldig hyggelig å være en del av en redaksjon der jeg kjenner de fleste fra før, sier hun.

07.12.04 11:22

Selv om Christine Korme har bøttevis med live-erfaring, blir Tabloid et nytt format.

- Jeg har jobbet mye live, men ikke like mye som Pål. Sommerprogrammet «Nettopp nå» er vel det som kommer nærmest for min del, selv om det bar mer preg av sommeraktualitet, sier hun.

Christine Korme hadde sin første arbeidsdag i Tabloid-redaksjonen mandag denne uken og blir en del av redaksjonen også de dagene hun ikke er programleder.

- Det blir fint med programlederrollen en dag i uken. Det holder sikkert til å begynne med, sier hun.

Program under utforming

- Akkurat nå diskuterer vi hva Tabloid skal bli fremover. Foreløpig er programmet litt i støpeskjeen på grunn av den nye sendetiden, så det er fint for meg å kunne være tilstede i redaksjonen allerede fra nå av, sier Christine, som nå er ute av vaktplanene på nyhetene.

Mandag 10. januar er Tabloids første sending etter jul. Christines første dag som programleder blir fredag 15. januar.

- Er du nervøs?

- Ja. Jeg kaller dette for glede-gruing, det er noe jeg alltid føler foran sånne ting. Og glede-gruing er ikke en dårlig ting, det er mest gøy og bra. Den grue-delen gjør at man skjerper seg og er fokusert. Og så liker jeg å snakke med mennesker og bry meg litt, så å ha en jobb der jeg blir lønnet for det er det, er flott.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.