RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Paul Weaver/Side2)

Christopher opererer nesa

Sist oppdatert:
- Det er ingen nose job!

(SIDE2): Christopher Mørch Husby (20) skriver på sin blogg mandag at han skal på Lovisenberg Diakonale Sykehus.

- Der må jeg ta en blodprøve før jeg skal inn for å operere nesen min. Tenkte at jeg like så godt kunne fortelle det nå, ettersom det blir noen uker med tamponger i nesen og dop etter operasjonen.

Christopher påpeker videre at det ikke er snakk om noen skjønnhetsoperasjon, eller som han selv skriver «nose job».

- Det er kun innvendig, skriver 20-åringen.

Skadet på skolen
Fotografen, bloggeren og Jan Thomas’ ektemann forteller at operasjonen skyldes at han sliter med å puste ordentlig fordi han brakk nesen på videregående. Han skadet seg da han hoppet bukk på skolen.

- Jeg fant ut at det var en veldig god idé å ta salto over bukken. Det endte i blod og sykehus. Enkelt og greit. Men ingen tårer. Alt gikk litt for fort. «He-he». Det skulle visst ta noen år får jeg fikk bestilt time for å få ordnet opp i pusten min som ble litt tung etter hoppet.

Full botoxdebatt
Christophers ektemann, Jan Thomas Mørch Husby, prydet forsidene i 2007 i en rekke aviser etter at han gjennomgikk en sprøytebehandlinh på sitt eget TV 2 Zebra-program «Fra Hollywood til Parkveien».

- Det er viktig for å få fram at jeg er veldig fornøyd med utseendet mitt. Jeg sto ikke sist i køen da vår herre delte ut looken. Jeg liker å ta vare på meg selv, jeg spiser sunt, trener masse, røyker aldri og drikker sjelden. Jeg er opptatt av å ivareta og forebygge, og er ikke redd for å bli gammel. Ingen piller eller sprøyter kan stoppe prosessen. Jeg bruker små hjelpemidler, som for eksempel litt Botox over øynene, men jeg har aldri skåret i huden min. Jeg har heller aldri hatt plastiske operasjoner, sa en åpenhjertig Jan Thomas til Side2 etter alle spekulasjonene og kritikken i forbindelse med programmet.

LES HELE INTERVJUET: - Ikke vær så rask til å dømme

I disse dager er den populære stylisten i full sving med å trene til TV 2s «Skal vi danse».

Se og les bildene fra lørdagens show: - Viagra fra Hollywood
- Fikk en real oksekur
Hadde tre kjoler under én dans
- Nå er jeg nervøs

Jan Thomas med sin heiagjeng på Skal vi danse lørdag. Simon Østervold (JTs nevø), kjæresten hans Rebecca Pedersen, JTs bror Bjørn Østervold og niesen Helen Østervold. Christopher holder rundt broren sin Liam.
Jan Thomas med sin heiagjeng på Skal vi danse lørdag. Simon Østervold (JTs nevø), kjæresten hans Rebecca Pedersen, JTs bror Bjørn Østervold og niesen Helen Østervold. Christopher holder rundt broren sin Liam.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere