Christopher opererer nesa

Foto: (Paul Weaver/Side2)

- Det er ingen nose job!

13.10.09 13:17

(SIDE2): Christopher Mørch Husby (20) skriver på sin blogg mandag at han skal på Lovisenberg Diakonale Sykehus.

- Der må jeg ta en blodprøve før jeg skal inn for å operere nesen min. Tenkte at jeg like så godt kunne fortelle det nå, ettersom det blir noen uker med tamponger i nesen og dop etter operasjonen.

Christopher påpeker videre at det ikke er snakk om noen skjønnhetsoperasjon, eller som han selv skriver «nose job».

- Det er kun innvendig, skriver 20-åringen.

Skadet på skolen
Fotografen, bloggeren og Jan Thomas’ ektemann forteller at operasjonen skyldes at han sliter med å puste ordentlig fordi han brakk nesen på videregående. Han skadet seg da han hoppet bukk på skolen.

- Jeg fant ut at det var en veldig god idé å ta salto over bukken. Det endte i blod og sykehus. Enkelt og greit. Men ingen tårer. Alt gikk litt for fort. «He-he». Det skulle visst ta noen år får jeg fikk bestilt time for å få ordnet opp i pusten min som ble litt tung etter hoppet.

Full botoxdebatt
Christophers ektemann, Jan Thomas Mørch Husby, prydet forsidene i 2007 i en rekke aviser etter at han gjennomgikk en sprøytebehandlinh på sitt eget TV 2 Zebra-program «Fra Hollywood til Parkveien».

- Det er viktig for å få fram at jeg er veldig fornøyd med utseendet mitt. Jeg sto ikke sist i køen da vår herre delte ut looken. Jeg liker å ta vare på meg selv, jeg spiser sunt, trener masse, røyker aldri og drikker sjelden. Jeg er opptatt av å ivareta og forebygge, og er ikke redd for å bli gammel. Ingen piller eller sprøyter kan stoppe prosessen. Jeg bruker små hjelpemidler, som for eksempel litt Botox over øynene, men jeg har aldri skåret i huden min. Jeg har heller aldri hatt plastiske operasjoner, sa en åpenhjertig Jan Thomas til Side2 etter alle spekulasjonene og kritikken i forbindelse med programmet.

LES HELE INTERVJUET: - Ikke vær så rask til å dømme

I disse dager er den populære stylisten i full sving med å trene til TV 2s «Skal vi danse».

Se og les bildene fra lørdagens show: - Viagra fra Hollywood
- Fikk en real oksekur
Hadde tre kjoler under én dans
- Nå er jeg nervøs

Foto: Paul Weaver, Mediehuset Nettavisen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.