*Nettavisen* Nyheter.

Ciara vakrest på Grammy

Det gjelder å ikke gjøre feil kjolevalg til «The Grammy Awards» - Ciara og Beyonce strålte om kapp i sine flotteste kreasjoner.

09.02.06 14:43

(SIDE2): Ingen får mer oppmerksomhet enn superstjernene når de går opp den røde løperen - hele antrekket teller fra topp til tå.

Hvem hadde årets flotteste kjole under «The Grammy Awards» onsdag?

Side2 har her kåret de flotteste kjolene.

1.plass: Ciara
Hvitt er den mest trendy fargen i år. Ciara kom i en lekker kreasjon. Alt fra topp til tå stemte - smykkene matchet beltet på kjolen og Ciara var naturlig sminket. Det hvite silkestoffet er delikat til hennes sjokoladebrune hud.

2.plass: Beyonce Knowles
Beyonce Knowles feiler aldri på antrekket. Under Grammy-utdelingen stilte hun i en lekker tettsittende pudderfarget kjole. Beyonce er kjent for sine smykker, og også denne gangen imponerte hun. Smykker med små røde fargeklatter passer perfekt til den pudderfargete kjolen.

3.plass: Teri Hatcher
Den flotte kvinnen fra «Frustrerte fruer» kom i en lekker blå kjole. Blått er riktig farge i vinter, og fargen skiller seg ut fra alle andre som går i sort. Litt svak blå øyenskygge rundt øynene ga et strålende helhetsinntrykk av Teri Hatcher.

4.plass: Christina Aguilera
Den siste tiden har Christina Aguilera gjort alt for å få en mer voksen look - og lykkes. Hun har selv sagt at hun vil kle seg mer anstendig. Christina så ut som en supermodell som kom rett ut fra en 50-talls film i den flotte kjolen.

5.plass: Fiona Apple
Fiona vet hvilken stil som er i tiden. I denne flotte naturfargede kjolen med smykker i gull kan Fiona likne på Nicole Kidman. Side2 liker denne sofistikerte stilen.

6.plass: Kelly Clarkson
Idolet som kom på andreplass da Kurt vant «World Idol», er et idol med stor medvind. Under Grammy Awards skiftet hun i hvert fall tre ganger. Alle kjolene Kelly viste seg i, passet perfekt til den ellers så røffe artisten.

7.plass: Madonna
Kvinnen som har gjort et suksessfullt comeback i 2005, er også en trendsetter for moteinteresserte fra hele verden. Nå har hun blitt et forbilde også på hårfronten. Madonnas antrekk under Grammy-utdelingen er røft og trendy, men den 47 år gamle popstjernen kunne kanskje gått for litt mer stil eller glamour.

8.plass: Christina Millan
Det er helt ut å vise magen - så lenge du ikke er en hot superartist. Christina viste kanskje mest av kroppen, men får likevel pluss for en sexy og fargeriktig kreasjon.

9.plass: Jennifer Love Hewitt
Søt, søtere, søtest! Jennifer er alltid søt, og det blir hun også i denne korte 50-talls inspirerte kjolen. Sminken er naturlig, og Jennifer stråler som aldri før.

10.plass: Eva Pigford
Den flotte modellen liker å skille seg ut - og klarer absolutt det i denne blå kjolen. En perfekt farge, for deg som vil skille deg ut fra mengden blant sorte kjoler.

Les også:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag