RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CK lanserer ny duft

Foto: Calvin Klein
Sist oppdatert:
Rooney Mara er frontfigur HTML EMBED

Den nye og up and coming skuespillerinnen Rooney Mara er Calvin Klein’s sin siste muse og modell for parfymen Downtown. Mara innehar den sarte, minimalistiske og underdog stilen som er typisk Calvin Klein.

Mara er ikke bare kjent som muse for CK, men er også stjernen i trilogien til Stig Larssons suksess «The girl with the dragon tattoo». Reklamefilmen til Downtown er nemlig regissert av David Fincher, samme regissør som i nevnte film.

Noe som kjennetegner CK er de ikoniske annonsene gjennom tidene, med noen av de største modellene. Calvin Klein var banebrytende i utrykk, provoserende i budskap og satset på unge oppad stormende talenter, og har vært med å lansere flere av de store navnene igjennom tidene, deriblant Christy Turlington, Kate Moss og Natalia Vodionova.

CK-Underware-ADV-2 34
CK-Underware-ADV-2 34

- Annonsene til Downtown er superkule og ikoniske. De spiller på noe av hele forhistorien til CK med at annonsen nå er i sort hvit og at Calvin Klein satser på en oppad stormende nytt talent, sier Victoria Byhring Eregdy, Press Manager i EMH.

downtown
downtown

Calvin Klein har en lang dufthistorie, bestående av moderne klassikere for dame og herre. Nyheten Downtown føyer seg dermed som en i rekken.

Se hele Calvin Klein sin tidslinje her.

Du kan bestille parfymen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere