RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Clear Channel saksøker Bergen

(Bergen kommune)
Stevningen mot Bergen kommune ligger klar på Clear Channels skrivebord. Kravet kan ligge på 100 millioner kroner.

Et halvt år etter at reklameavtalen med Bergen kommune gikk i vasken, har Clear Channel gjort klar alle papirer i erstatningskravet mot kommunen. Snart sendes papirbunken inn for formell stevning, skriver Bergensavisen

- Vi har fått et varsel fra Clear Channels advokater, som sier noe om hva som er i vente, men vi har ikke fått noe fra domstolen som vi skal svare på. Hvor lang tid dette tar er helt avhengig av når Clear Channel leverer stevningen, sier kommuneadvokat Helge Strand til Kampanje, ifølge BA.

Det er ikke kjent hvilket beløp reklamebyrået krever av kommunen i søksmålet, men de har tidligere signalisert et krav på nærmere 100 millioner kroner.

Clear Channel hadde en avtale om å sette opp reklamefinansierte bymøbler i Bergen, men avtale ble aldri realisert etter sterke protester fra befolkningen. Rasende truet selskapet med søksmål like før saken skulle opp til behandling i bystyret, men politikerne vedtok likevel å forkaste avtalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere