RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cleveland: - Marerittet er over

Cleveland (NTB-Reuters-AFP): - Marerittet er over for de tre kvinnene som ble bortført i Cleveland for omtrent et tiår siden. Men etterforskningen forsetter, sier talsmenn for myndighetene i den amerikanske byen.

Etterforskeren Stephen D. Anthony stormroste Amanda Berry, som sammen med Gina De Jesus og Michelle Knight ble funnet i et hus i bydelen Tremont i Cleveland, for hennes utholdenhet og mot.

- Amanda Berry er den virkelige heltinnen i denne saken, sa visepolitimester Ed Tomba.

Berry «startet det hele» da hun kom seg ut av huset i den vestlige delen av Cleveland, framholdt Tomba. Politiet bekreftet på pressekonferansen også at en seks år gammel pike som ble funnet i huset, er Amanda Berrys datter

Tre brødre i 50-årene er arrestert i forbindelse med bortføringen, bekreftet Clevelands politisjef Michael McGrath på en pressekonferanse i Cleveland tirsdag ettermiddag norsk tid. Ariel Castro (52) og hans to brødre sitter nå varetektsfengslet, tilføyde han.

- Marerittet er over for de tre unge kvinnene, og nå kan legingen av sårene begynne. Familiene til disse tre kvinnene ga aldri opp. Og som dere forstår var følelsene da de ble funnet ubeskrivelige. Ja, politifolk kan også gråte, sa etterforskeren. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere