RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Clijsters snart tilbake

Verdensener Kim Clijsters er på vei tilbake igjen etter ankelskaden hun pådro seg under Australian Open.

Clijsters var en tur hos legen tirsdag, og fikk beskjed om at hun kan begynne å slå noen baller igjen i løpet av uka. Og i neste uke begynner turneringen i Antwerpen, og belgiske Clijsters vil svært gjerne være med.

- Det er over 50 prosents sjanse for at jeg rekker turneringen, skriver hun på sin hjemmeside.

Clijsters måtte trekke seg fra semifinalen av Australian Open etter at hun skadet ankelen sin. Opprinnelig var det ventet at hun skulle være ute av spill i åtte uker, men skaden var ikke så ille som først antatt.

Hun har likevel fått beskjed av legene om å velge sine turneringer med omhu i tiden som kommer. Det kan bety at hun dropper grusturneringer.

- Å skli på grus er ganske skadelig for båndene i ankelen min, forklarer hun.

Dersom Clijsters blir spilleklar til turneringen i Antwerpen, betyr det at seks av verdens ti beste spillere vil stille til start. I tilegg til verdenseneren deltar Elena Dementieva, Amelie Mauresmo, Nadia Petrova, Patty Schnyder og Venus Williams. I tillegg kan det hende at Mary Pierce kommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere