RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Clinton og Bondevik i norske TV-intervjuer

Sist oppdatert:
Både NRKs Fredrik Skavlan og TV 2s Pål T. Jørgensen har i dag møtt Bill Clinton og Kjell Magne Bondevik. På RedaksjonEN i kveld kan du blant annet se en amerikansk eks-president og en norsk statsminister snakke om kondomets betydning.

Intervjuet sendes i sin helhet i RedaksjonEN i kveld kl. 20.25. Skavlan er også gjest hos Viggo Johansen.

Clinton har også latt seg intervjue av konkurrenten TV 2 og Pål T. Jørgensen i Tabloid, men det ble altså ikke så eksklusivt som TV 2 hadde håpet.

Bill Clinton og statsminister Kjell Magne Bondevik ga i dag et dobbelt-intervju til NRKs Fredrik Skavlan. Et gjennomgående tema er kampen mot HIV og aids, der Clinton forteller åpent om egne nære venner han har mistet til sykdommen.

Både Clinton og Bondevik snakker også om kondomets betydning i denne kampen. USAs tidligere president forteller videre om sitt forhold til Norge, om livet som eks-president og om sin begeistring for golf.

TV 2-intervjuet ble gjort på statsminister Kjell Magne Bondeviks kontor i formiddag, og vises i "Tabloid spesial" på TV 2 i kveld klokken 20.30.

Der snakket eks-presidenten om HIV-kampen, men også om kampen mot terrorisme, og om rådgivningen til Hillary før hennes presidentvalgkamp.

Clinton leder en stiftelse som blant annet arbeider for å bekjempe HIV og aids. Stiftelsen er til stede i flere land for å hjelpe lokale helsemyndigheter med å skaffe behandlingstilbud til aids-syke og har bidratt til å senke prisen på aids-medisiner i utviklingsland.

Han har hatt møte med utviklingsminister Hilde Frafjord Johnson og statsminister Kjell Magne Bondevik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere