RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Clooney sprer falske rykter

Sist oppdatert:
Superstjernen George Clooney er ofte utsatt for falske rykter. Nå sprer han dem selv.

(SIDE2): Dette skyldes at han ønsker å starte en krig mot nettstedet Gawker. Dette nettstedet har laget et eget «stalker map» hvor de viser hvor ulike kjendiser befinner seg til enhver tid.

Informasjonen på kartet er basert på tips fra publikum. Clooney raser mot personforfølgelsen av seg selv og andre kjendiser, og ifølge E! Online ønsker han nå at alle skal begynne å melde inn falske opplysninger til nettstedet.

- Noen hundre falske tips og denne siden er verdiløs. Man trenger ikke nye lover for å begrense ytringsfriheten. Bare gjør dem ubrukelige! Det er det morsomme med det hele. Bare len deg tilbake og nyt turen, skriver Clooney i en e-post som hans agent har sendt ut.

Gawker har med sin tjeneste fått oppmerksomhet verden rundt, og har svart på Clooneys kampanje med å utlove en premie til den som sender et MMS bilde av han til nettstedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere