*Nettavisen* Nyheter.

Clooney tilbake som TV-lege

Foto: (Foto:Getty Images)

Endelig får vi vite hva som skjedde med Dr. Ross i «Akutten».

07.02.09 13:23

(SIDE 2): Mannen som har toppet flere kåringer som verdens mest sexy er tilbake i legefrakken. George Clooney har fullført opptakene av sin gjesteopptreden som Dr. Ross i den aller siste sesongen av sykehusdramaet «Akutten», melder People magazine.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kjærlighet
Rollen som Dr. Doug Ross gjorde Clooney til et sexsymbol verden over. Etter 10 år får fansen endelig vite hvordan det har gått med den rebelske barnelegen. Mange er spent på hvordan kjærlighetshistorien mellom Dr. Ross og sykepleier Carol Hathaway (Julianna Margulies) har utviklet seg.

- Kjemien er der fortsatt. Selv om det har gått lang tid, er det som om vi aldri har vært borte fra hverandre, forteller Julianna Margulies.

Clooney er enig, og legger til at han har hatt stor glede av å møte alle sine gamle kollegaer igjen.

Usikkerhet
Det hersket lenge full forvirring om Clooney virkelig ville komme tilbake til County General Hospital i Chicago. Hardnakkede rykter ville ha det til at George nektet å gå tilbake til TV-format etter å ha etablert seg som filmstjerne med en Oscar for filmen «Syriana».

Anthony Edwards og Noah Wyle har allerede spilt inn sine gjesteopptredener som henholdsvis Dr. Green og Dr. Carter. I Norge har vi allerede kunnet se episoden med Dr. Green på TV 3, og utover våren vil kanalen også vise episoden med George Clooney.

LES MER HER:Akutten tilbake på TV

Se«Akutten» mandager kl. 21.30 på TV3.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag