NEW YORK/OSLO: CNN mener Demokratenes presidentkandidat Joe Biden gikk på en blunder under nattens TV-debatt mot president Donald Trump.

USA-ekspert: Trump vs Biden: Norsk ekspert peker ut nattens vinner

Bilder og video av Joe Biden som ser ned på klokken sin under debatten, spres nå på sosiale medier og kommenteres.

- Jeg ble overrasket da jeg så Biden som så ned på klokken sin. Han svettet og virket kjørt. Det kommer til å komme memer om dette, sier en kommentator på CNN om hendelsen.

Det å se på klokken under en presidentdebatt er ikke noe nytt. Det skjedde med George Bush Sr. mot Bill Clinton og Ross Perot i 1992. Clinton vant valget.

Magasinet Time har kåret det til en av topp ti hendelser fra amerikanske presidentdebatter.

Les fra debatten: - Vi blir latter­liggjort som nasjon på grunn av dette

Clinton fremstilte seg en folkelig guvernør fra en liten delstat i sør, mens Bush var en del av politikerklassen. Ved å se på klokken midt i debatten, fremsto det som at han hadde bedre ting å gjøre.

Flere kommenterer hendelsen med Biden og klokken på Twitter.

- Han løy som Pinocchio

Det ble kalt en hektisk og kaotisk debatt da president Donald Trump og tidligere visepresident Joe Biden møttes under den forrige debatten.

Det var høy temperatur i nattens debatt, men det var en langt mer behersket Trump som møtte velgerne. Det samme gjaldt Biden.

Les hva som ble sagt i debatten: - Vi blir latter­liggjort som nasjon på grunn av dette

- Trump har åpenbart lyttet til sine rådgivere - han avsto fra å avbryte Biden og oppførte seg endelig som en normal person. Trump fikk inn noen rene treffere. Trumps problem er, Joe Biden gjorde det bra og ingenting som diskvalifiserte ham selv, og scoret poeng på emner som opptar velgerne, korona og helse, uttalte en CNN-kommentator etter at debatten var over.

- Dette var er mye mer normal debatt enn sist. Trump løy som Pinocchio, men han satte ikke fyr på seg selv som sist, sa en annen kommentator på CNN etter sendingen.

- Trump vant debatten

USA-eksperten Hilmar Mjelde mener det var Trump som har mest grunn til å være fornøyd etter debatten natt til fredag.

- Trump vant denne debatten, men det snur ikke racet. Trump var kontrollert. Han beroliget nok en del tradisjonelle republikanere som liker politikken hans, men som har sittet på gjerde i høst på grunn av væremåten til Trump, sier Mjelde i en kommentar til Nettavisen.

Les mer her: - Trump vant denne debatten

Les mer fra debatten her:

Les: - Vi blir latter­liggjort som nasjon på grunn av dette

Les: Biden: Land som blander seg i valget, skal straffes

Les: Trump: En koronavaksine er uker unna