Mens Codemasters annonserer «Dirt 3», får selskapets administrerende direktør Gavin Cheshire oppmerksomhet for sin frie tale i det britiske spillmagasinet Edge. Cheshire eier en Playstation Portable, men han spiller neppe mye på den.

- Problemet for meg var at jeg trodde, fordi PSP har en bedre skjerm enn iPod, at jeg ville gjøre mer med den. Men den var slik en tullete, ubrukelig misbruk av plass. Bare å få overført innhold var helt latterlig, sier Cheshire til magasinet, ifølge Eurogamer.

Ifølge Cheshire ender forbrukere opp med å ringe kundestøtte bare for å gjøre helt enkle ting på maskinen. Toppsjefen sier samtidig at han mener iPad briljant.

- Økosystemet er riktig. Rett-til-konsoll-egenskapen. Sony har rett og slett ikke forstått det. Tekniske problemer vil bare få folk til å droppe PSP, påstår Cheshire.

Sony har riktignok en del utfordringer med Playstation Portable. Edge har tidligere rapportert at utviklerne gir blaffen i PSP. Men for å balansere bildet en smule: Det kommer også gode spill til PSP, verdt både pengene og tiden.

«LittleBigPlanet» er et eksempel. «Grand Theft Auto: Chinatown Wars», «Pixeljunk Monsters Deluxe» og «Resistance: Retribution» er tre andre. Sjekk hele listen med toppspill til PSP.