RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cole (6) trolig kidnappet i narkooppgjør

Sist oppdatert:
Kan være offer for bestefars narkogjeld.

Politiet i Las Vegas leter etter bestefaren til seks år gamle Cole Puffinburger som onsdag ble bortført fra sitt hjem i Las Vegas, Nevada, melder CNN.

Bestefar forsvunnet
Bestefar, Clemens F. Tinnemeyer (51) ble arrestert sent fredag kveld ved Riverside i California, melder CNN. Politiet uttalte tidligere fredag at at de etterlyste bestefaren i forbindelse med kidnappingen. Politiet tror han kan ha informasjon i saken.

Tinnemeyer har vært meldt savnet siden september. Han forsvant først i mai, men kontaktet familien i august. Siden har ingen hørt fra ham før nå.

- Tinnemeyer er involvert i omfattende narkosalg til en verdi av flere millioner dollar, sier Vincent Cannito i Las Vegas-politiet.

- Ekstremt farlige
Politiet tror kidnappingen av Cole (6) er relatert til bestefarens narkotikatilknytning, og at det kan være snakk om rivaliserende dealere som vil ha tilbake tapte penger og områder.

- Dette er ekstremt farlige mennesker. Verre enn dette blir det ikke, sier Cannito.

De mistenkte kidnapperne skal ha vært forkledd som politimenn da de oppsøkte seksåringens hjem onsdag. De bandt så fast moren og hennes forlovede, og gjennomsøkte huset før de kidnappet den unge gutten da de ikke fant penger.

- Skylder 8 til 20 millioner dollar
De tre kidnapperne skal være av latinamerikansk herkomst.

I en artikkel i The Las Vegas Review-Journal fredag siteres anonyme kilder på at et medlem i Coles familie skylder et meksikansk narkokartell mellom 8 og 20 millioner dollar. Denne slektningen skal ha drevet med hvitvasking av penger, og skal nå leve i skjul.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere