RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Comeback fra Storebrand

Sist oppdatert:
Storebrand skal igjen selge «vanlige forsikringer til vanlige folk».

Storebrand vil fra slutten av året igjen selge skadeforsikringsprodukter i personmarkedet. Salget vil skje gjennom selskapet Storebrand Skadeforsikring AS.

Den nye satsningen kommer syv år etter at Storebrand skilte ut skadeforsikringen i selskapet If. Selskapet ble i første omgang etablert sammen med svenske Skandia. I 2004 solgte Storebrand seg ut av If, og Storebrand vil nå prøve å lokke tilbake kundene som ble sendt over til If i 1999.

Og det er en mann med inngående kunnskap til If som er satt til å gjøre jobben. Leder for Storebrands satsning heter Gunnar Rogstad. Han har tidligere ledet Ifs nordiske privatmarkedssatsing fra 2002 til 2005, og har til sammen over 20 års erfaring fra Storebrand og If.

- Nå starter vi med blanke ark, sier Rogstad til TV 2 Nettavisen. Han sier det nye selskapet skal selge «vanlige forsikringer til vanlige folk».

Rogstad mener mange nordmenn betaler for mye for skadeforsikringen sin, og lover at Storebrand skal skape økt konkurranse i markedet.

- Vi vil ikke være et selskap som blir oppfattet som dyrt. Det er ikke behov for nok et dyrt forsikringsselskap, sier Rogstad.

Salget av skadeforsikring vil ikke starte før på slutten av året, men de som er ekstra ivrige på å komme tilbake til Storebrand kan legge seg inn på en liste på selskapets hjemmeside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere