RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Computer-gigant i trøbbel

LAS VEGAS (TV 2 Nettavisen): Computer Associates har akkurat startet sin årlige messe CA World. Selskapet har hatt noen tøffe måneder bak seg, etter at beskyldinger om regnskapsjuks har felt flere av selskapets toppsjefer.

Sistemann som måtte ta sin hatt og gå var sjefen sjøl, Sanjay Kumar, som nå er degradert til stillingen som sjef for programvareutvikling. Det gjør at CA starter sin konvensjon med brukere og kunder som er svært bekymret for hvor sunt selskapet og dets ledere er.

- Jeg vil vite om CA kommer til å fortsette sin kundeorienterte politikk,

sier Mike Stevenson, IT-administrator hos en av CAs større kunder, til amerikanske Computerworld.

Han mener de siste endringene i lederskap og avsløringene rundt finansjukset er mye viktigere enn noe av den teknologien CA kommer til å annonsere, fordi det betyr at organisasjonen ikke kommer til å være så fokusert på kundene som før.

Mark Barrenchea, CAs viseadministrerende for produktutvikling, har tidligere uttalt at han er klar over at kundene kommer til å være opptatte av selskapets helsetilstand, men han nevnte ikke den siste tids tumulter med ett eneste ord da han åpnet CA World med en pressekonferanse om selskapets strategi framover.

I stedet fokuserte han på det CA har valgt å kalle “managementalderen”, tidsperioden etter den mer allment kjente informasjonsalderen.

Selskapet skal fokusere på å levere helhetlige løsninger til deg som sluttbruker og ikke minst bedrifter for å gjøre det enklere administrere alle IT-løsningene – fra sikkerhet til oversikt over servere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere