(Spill): Femte og siste del av Funcoms overhaling av MMO-rollespillet «Age of Conan» er klar og bringer med seg etterlengtede forbedringer av spillet.

ALT OM: «Age of Conan»

«Gangs of Tarantia» tilbyr det nye området Tarantia Commons, med nye oppdrag, bosser, kolonier og treveiskriger. For deg som vil ha den totale oversikten over alle de 700 endringene bør ta en titt på dette innlegget i «Conans» offisielle forum.

De viktigeste endringene er imidlertid egenskaper som vil gjøre onlinerollespillet mer likt andre liknende spill, som «World of Warcraft». Systemet for statistikk og gjenstander er bygd om slik at statistikken er lettere å forstå og gjenstandene blir kraftigere - og dermed mer ettertraktet. Hver av klassene i spillet får også en komplett «bli ny»-behandling.

Gjenstander som ikke har noe å si for selve spillet, såkalte «social items» blir dessuten innført og PvP-minispill spiller en større rolle.

«Age of Conan» har ikke vært en dans på roser for norske Funcom, men Spillmagasinets ihuga MMO-tilhengere bedyrer at spillet har kommet seg betraktelig siden lanseringen for ett år siden. Vi kommer med våre inntrykk av denne siste oppdateringen så snart vi har noe fornuftig å si.

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.