*Nettavisen* Nyheter.

Conan oppdatert og med troneskifte

En ny konge er på plass i Conan og etterlengtede oppdateringer er klare for brukerne.

18.09.08 09:51

(Spillmagasinet): Det var to store nyheter for spillerne av «Age of Conan» den 17.september. For det første fikk spillet en ny konge. Craig Morrison ble ny produsent og sjef for spillet og det kom en stor pakke med oppdateringer.

Craig Morrison har vært i Funcom siden 2004, og var før den tid blant annet redaktør for IGNs nettverk av sider for MMORPG-spill. I Funcom hadde han ansvaret for «Anarchy Online». Morrison tar over jobben fra Gaute Godager, som var med på å starte Funcom. Godager slutter i selskapet som han har vært i på å bygge opp. Her er Funcoms offisielle uttalelse om byttet.

Spillet fikk også en etterlengtet oppdatering samme dag med mange forandringer, den største - og kanskje mest etterlengtede for mange - var det som kalles PVP System Update. For de som spiller - eller har spilt - «Age of Conan» kan man lese om denne her.

Andre nyheter er flere oppdrag, forandringer på de forskjellige klassene i spillet og en del forandringer i hvordan man lager ting i spillet. Vi har testet oppdateringen, og spesielt de nye oppdragene (samt små forandringer på eksisterende oppdrag) er av klasse. Spiller mot spiller (PVP)-oppdateringer ser også ut til å fungere slik som den skal. I hvert fall foreløpig.

HTML EMBED
video_embed(11023,1);

Du kan lese mer om de mer langsiktige endringene her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.