*Nettavisen* Nyheter.

Concept skal selge Kollenlauget

Concept Communication meldte før sommeren at de vil fylle tomrommet etter Sponsor Service. Nå har de inngått en avtale med Holmenkollen Skifestival om Kollenlauget.

20.06.08 11:02

Usikkerheten var stor i Skiforeningen, som arrangerer Holmenkollen Skifestival da Sponsor Service gikk konkurs med et brak tidligere i år. Selskapet med Terje Bogen i spissen, var ansvarlige for sponsorsamarbeidet Kollenlaugen, som samler mellom syv og åtte partnere i en slags sponsorpool til et av landets største idrettsarrangementer.

Da konkursen var et faktum fryktet Skiforeningen at de ikke skulle få tak i pengene som de hadde rettmessig krav på.

De fikk pengene tilslutt og nå har Skiforeningen og Concept Communication innledet et samarbeid vedrørende drifting av sponsorkonseptet Kollenlauget. I den anledning har Concept engasjert Gard Røkke, tidligere ansatt i Sponsor Service. Concept skal også bistå med innsalg av nye samarbeidspartnere til lauget.

- Skiforeningen ønsker gjennom samarbeidet med Concept Communication å styrke og videreutvikle Holmenkollen som en kommersiell arena, med basis i de behov, ønsker og krav som stilles fra våre samarbeidspartnere, sier foreningens generalsekretær Kari Lorentz-Larssen i en pressemelding.

Concept Communication er ikke ukjent med sponsing selskapet har sin sponsorerfaring fra områder som kultur, musikk og film og har blant annet ansvaret for sponsorkontraktene til landets største rockefestival, Quart Festivalen. Selskapet har solgt sponsorater for Quart-festivalen i seks år og fikk nylig fornyet tillit i tre år til.

Selskapet meldte før sommeren at de ønsket å gå inn i tomrommet som ble skapt etter konkursen i Sponsor Service og knyttet til seg Eigil Rian fra selskapet. Denne avtalen er første skritt på veien. Nå har de hentet inn engasjert Gard Røkke, som også tidligere var ansatt i Sponsor Service.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.