RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Consorte inngår avtale med unotertselskap

Sist oppdatert:
Consorte og UMS innleder et strategisk samarbeid for å tilby komplette kundekontaktløsninger
I en melding heter det at selskapene vil samarbeide ved leveranser av løsninger for både inngående og utgående henvendelser. Haakonsvern marinebase blir første felles kunde.

- Consorte og UMS inngår et strategisk samarbeid for å styrke tjenestetilbudet overfor virksomheter og organisasjoner med behov for hele spekteret av kundekontakttjenester, det vil si håndering av inngående og utgående kundekontakt på e-post, sms, web og fax. I tillegg vil det være mulig å gjennomføre massevarsling til store kunde- eller målgrupper, heter det i meldingen.

Intensjonen bak det strategiske samarbeidet er å komplettere tilbudet av kundekontaktløsninger uten maskinvareinstallasjoner hos kundene.

Unified Messaging Systems AS (UMS) er et norsk programvarehus som utvikler, drifter og selger kommunikasjonsløsninger. Selskapet utvikler meldingsformidling via telefon, web, sms og fax til store målgrupper som krever øyeblikkelig informasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere