RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Consorte nådde målet - i desember

Sist oppdatert:
Consorte og Marit Døving nådde målet om et positivt driftsresultat før avskrivninger i fjerde kvartal, men bare i desember
På bunnlinjen ble det rødt for IT-selskapet Consorte. Resultat før skatt endte på minus 3,8 millioner kroner i fjerde kvartal, mot minus 13,5 millioner kroner i samme periode året før.

Omsetningen steg kraftig til 39,6 millioner kroner i fjerde kvartal, opp fra 16,3 millioner kroner i tilsvarende periode året før.

Driftsresultatet endte på minus 3,8 millioner kroner, mot minus 14,3 millioner kroner i tilsvarende periode året før. Driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) endte altså i pluss, men det var bare i desember.

- Konsernet nådde målet om positiv EBITDA i løpet av kvartalet, med 0,3 millioner kroner i desember måned, heter det i en melding.

Selskapet skriver i meldingen at Consorte Group har som mål å oppnå positiv resultat før skatt for 2003, og har tilstrekkelig likviditetsbeholdning for å sikre dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere