RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Consorte nærmer seg null

Sist oppdatert:
Consorte Group er på full fart mot overskudd, viser tallene for andre kvartal
Consorte Group fikk i andre kvartal resultat på minus 0,5 millioner kroner, mot minus 5,4 samme kvartal i fjor.

Omsetningen endret på 40,1 millioner, mot 31,3 samme kvartal i fjor. Driftsresultatet ble minus 0,8 millioner, mot minus 5,4 samme kvartal i fjor.

- Consorte Group ASA nådde i juni 2003 en historisk milepæl med positivt resultat før skatt for første gang på konsernnivå, heter det i resultatmeldingen.

Sammensetningen av inntektene er relativt lik foregående kvartal. Trafikkandelen økte med 1,3 prosentpoeng, og står nå for 82,4 prosent av Consortes totale inntekter, heter det.

- Konsernet har igangsatt et arbeid med omstrukturering av finansiering og oppbygging av den tekniske infrastruktur, som vil gi både lavere kostnader og en ytterligere forbedret kapasitetsutnyttelse, heter det.

Consorte Group forventer fortsatt resultatforbedring i de resterende kvartaler i 2003 med mål om å oppnå positivt resultat før skatt på konsernnivå for 2003. Konsernet har tilstrekkelig likviditetsbeholdning for å sikre dette, ifølge meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere