RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Consorte ser pluss for 2003

Sist oppdatert:
Consorte Group melder om et foreløpig anslått overskudd i tredje kvartal, det første plussresultatet i selskapets historie. Det ventes overskudd for hele 2003
Consorte har sendt ut en melding for "å sikre lik informasjon i finansmarkedet". Her fremgår det at omsetningen i tredje kvartal ble 38,5 millioner kroner og resultat før skatt 2,0 millioner kroner.

Tilsvarende tall i samme kvartal i fjor var 37,2 millioner i omsetning og minus 3,3 millioner før skatt.

- Resultatet betyr at konsernet fortsetter den gode utviklingen fra 2. kvartal og oppnår sitt første positive kvartalsresultat før skatt på konsernnivå, heter det.

Selskapet understreker at resultatet i kvartalet er positivt påvirket av lavere lønnskostnader grunnet ferieavviklingen i juli.

Det opplyses videre at Consorte har som mål å oppnå overskudd før skatt for konsernet for hele 2003.

Samtidig meldes det at Consorte UK er i forhandlinger om leveranse av telefoniportal til en ny kundegruppering som dekker mer enn 270 forretningsenheter i Storbritannia.

- Løsningen skal gi ruting av samtaler til relevant forretningsenhet basert på innringers geografiske plassering. Det er uvisst når en eventuell avtale kan bli signert, heter det.

Endelige resultater vil bli lagt frem i kvartalspresentasjon den 30. oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere