RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Contador har ikke kommentert Riis-exiten

Sist oppdatert:
København (NTB-Ritzau): Spanjolen Alberto Contador har mistet en av sine aller viktigste støttespillere i Bjarne Riis, men har valgt ikke å si noe etter at lederen og vennen fikk sparken.

Det som er blitt sagt ryktevis siden klassikeren Milan-Sanremo for vel en uke siden, er offisielt nå. Oleg Tinkoff og Bjarne Riis jobber ikke sammen lenger i Tinkoff-Saxo-laget. Det er fullt brudd, og det er ingen fordel for Contador.

Han er i ferd med å bygge seg opp mot sesongens to store mål, Giro d'Italia og Tour de France, og spanjolen har aldri lagt skjul på at dansken har vært en viktig støttespiller og venn.

– Riis er en veldig viktig støttespiller i min karriere, var den kortfattede kommentaren Contador ga da det ble kjent at Riis var utestengt.

Nå er det klart at den tidligere danske lageieren og manageren har forlatt alt som har med Tinkoff-Saxo å gjøre med umiddelbar virkning.

– Nå holder vi oss til den offisielle pressemeldingen som er sendt ut om dette. Det gis ikke kommentarer utover det som står i pressemeldingen. Ingen har noe mer å tilføye og heller ikke mer på si. Det gjelder også Alberto Contador, sier pressetalsmann Jacinte Vidarte (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere