RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Corn Flakes mot sex

Kellogg's-brødrende hadde lumske og usexye baktanker for Corn Flakes.

Den populære frokosten feirer 100-års jubileum i år og i samme slengen har maisflakenes uante fortid kommet fram i lyset. Corn Flakes ble nemlig utviklet som et potensdrepende middel.

Opphavsmannen, doktor John Harvey Kellogg, var en sexforakter av astronomiske dimensjoner. Gjennom hele sitt 40 år lange ekteskap hadde han ikke seksuell omgang èn eneste gang. Alle barna ekteparet fikk, var adopterte. Ifølge hans filosofi var sex både utmattende for kroppen og forkrøplende for intellektet.

Derfor foret han pasientene sine på helseklinikken hans i Battle Creek i Michigan med sin egenproduserte frokostblanding. I utgangspunktet var formålet å forbedre fordøyelsen deres, men det var også et middel til å holde lystene i sjakk, skriver mozon.no. Dr. Kellogg anså Corn Flakes å være ren antabus for sexlystene.

- Vi ser ganske humoristisk på disse opplysningene, sier markedsansvarlig Steen Koch i Kellogg's Nordisk til Politiken. Samtidig understreker han at han ikke er bekymret for at Kellogg's Corn Flakes skal ødelegge sexlivet til folk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere