RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Corrocean-emisjonen i boks

Sist oppdatert:
Oljeindustriselskapet Corrocean har fått på plass den rettede emisjonen, og vil gjennomføre en reparasjonøvelse overfor de eksisterende aksjonærene som ikek deltok
Totalt er det tegnet aksjer for 35,1 millioner kroner i den rettede emisjonen, fordelt på 13,5 millioner aksjer. Tegningskursen ble på 2,60 kroner.

Aksjen endte på 2,76 kroner i ordinær handel mandag.

Emisjonen ble rettet mot private og institusjonelle investorer, og er tilrettelagt av Terra Fonds og Fondsfinans. Emisjonen gir en samlet kapitaltilførsel på 33 millioner kroner etter fradrag for transaksjonskostnader.

- For å sikre likebehandling av alle aksjonærer har tegnerne i den rettede emisjonen forpliktet seg til å tilby de øvrige aksjonærer som ikke er blitt forespurt inntil halvparten av de tegnede aksjer, melder selskapet.

Tegning av de nye aksjene vil skje i ekstraordinære generalforsamling rundt 10. mars, mens videresalgsperioden for aksjene som tilbys de øvrige aksjonærene i videresalget vil være fra omkring 11. mars 2004 til 26. mars 2004.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere