RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CorrOcean preget av engangskostander

Sist oppdatert:
Teknologiselskapet CorrOcean gikk med dundrende underskudd i fjerde kvartal som følge restruktureringskostnader og nedskrivninger
Corrocean fikk et underskudd før skatt på 45,6 millioner kroner i fjerde kvartal, mot minus 12,9 millioner i samme periode i 2001.

Omsetningen økte fra 78,2 millioner kroner i siste kvartal 2001 til 101,5 millioner.

Det er blant annet tatt restruktureringskostnader på 8 millioner og goodwillnedskrivninger på 21 millioner kroner. Restruktureringskostnadene kan henføres til Monitoring Technology-avdelingen, mens goodwill-posten stammer fra SRM-området.

AIS-divisjonen er den som viser de mest positive tegnene i CorrOcean, og fikk et driftsresultat på 5,7 millioner kroner i fjerde kvartal, mot minus 2,8 millioner i samme periode i fjor.

Konsernet hadde en ordrereserve på 132 millioner kroner ved utgangen av 2002. Det har kommet til store ordrer i begynnelsen av året i AIS-divisjonen, og CorrOcean har for øyeblikket en ordrereserve på 250 millioner.

Når det gjelder planene om salg av AIS- og SRM-divisjonene, forventer styret å legge frem en konklusjon i andre kvartal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere