RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Corrocean skal hente penger

Sist oppdatert:
Corrocean har vedtatt å gjøre en rettet emisjon
Styret i CorrOcean har vedtatt en rettet emisjon på 5.966.801 aksjer, til kurs 2,70 kroner. Det vil innbringe brutto 16,1 millioner kroner.

Aksjen sluttet i går på 2,80 kroner.

Emisjonen er basert på tidligere gitt fullmakt.

- Aksjene er tegnet av det sveitsiske meglerforetaket ACH Securities S.A. og den sveitsbaserte investoren Ralf Johansson, opplyses det.

- Styret konstaterer at den gode ordresituasjonen samt de gjennomførte kostnadsreduksjoner og effektiviseringstiltak gir et godt grunnlag for vekst i omsetningen og forbedring av resultatet i tiden fremover, heter det videre.

Som det fremgikk av presentasjonen etter utgangen av 3. kvartal, har utsalgene av tjenestevirksomhetene tatt lengre tid og belastet selskapet hardere enn forventet. Den rettede emisjonen gjennomføres derfor for å bedre likviditeten samt sikre en tilfredstillende kapitalbase for å fullføre de igangsatte restruktureringstiltak og finansiere den videre vekst i selskapet, heter det videre.

Etter den forventede avslutning av salg av AIS-virksomheten i Aberdeen, Kuala Lumpur og Perth i slutten av november og den rettede emisjonen, vil selskapets egenkapital være på rundt 60 prosent og balansen ikke inneholde goodwill, opplyses det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere