RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CorrOcean styrker seg

Sist oppdatert:
CorrOcean avsluttet fjerde kvartal godt.

Oljeserviceselskapet CorrOcean la tirsdag morgen frem sitt resultat for fjerde kvartal. I perioden hadde CorrOcean et resultat før skatt på 4,6 millioner kroner en liten bedring fra 4,5 millioner kroner i fjerde kvartal året før.

NA24 - din næringslivsavis

Driftsinntektene var på 40 millioner kroner også det en liten bedring fra samme periode året før da selskapet la frem driftsinntekter på 39,7 millioner kroner.

Driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) ble 5,6 millioner kroner i fjerde kvartal 2006 mot 3 millioner kroner i fjerde kvartal 2005. Det ordinære driftsresultatet landet på 5,4 millioner kroner i de tre siste månedene av 2006. Det er mer enn en dobling sammenlignet med 2,5 millioner kroner i samme kvartal året før.

Netto resultat etter skatt ble 3,5 millioner kroner mot 3,1 millioner i fjerde kvartal 2005.

Ordreinngangen i fjerde kvartal var 32,0 millioner kroner en nedgang fra 35,8 millioner kroner i fjerde kvartal året før. Ordrereserve ved utgangen av året var på 33,6 millioner kroner opp fra 22,4 millioner kroner ved utgangen av 22,4 millioner kroner.

Resultatene fra 2006 kombinert med gode markedsutsikter gjør at styret venter en fortsatt positiv utvikling inn i 2007.

CorrOcean sitt styre har i dag godkjent en avtale om å kjøpe en kontrollerende interesse i Mareco. Avtalen går ut på at CorrOcean kjøper 70 prosent av aksjene i Mareco for 12 millioner kroner.

- Det internasjonale markedet for slike injeksjonsventiler er dominert av en ledende leverandør, og CorrOcean mener derfor at med den økte salgsinnsatsen som CorrOcean sin salgsorganisasjon representerer, vil en raskt kunne få til en betydelig vekst i omsetning av disse ventilene, skriver CorrOcean.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere