Cosby tilbød penger for å holde tett om sex

Bill Cosby skal også ha tilbudt betaling for å forhindre at utroskapen skulle komme ektefellen hans for øre.

Bill Cosby skal også ha tilbudt betaling for å forhindre at utroskapen skulle komme ektefellen hans for øre. Foto: Timothy A. Clary (Afp)

Den amerikanske komikeren Bill Cosby innrømmer i en ti år gammel politiforklaring at han tilbød betaling til kvinner for å holde tett om sex.

Avisen New York Times skriver at den 78 år gamle komikeren i forklaringen innrømmer å ha forført en kvinne ved å vise medfølelse for faren hennes som var kreftsyk. Andre kvinner er blitt tilbudt karrierehjelp før han deretter presset dem til sex. Bill Cosby skal også ha tilbudt betaling for å forhindre at utroskapen skulle komme ektefellen hans for øre.

Innrømmelsene kom fram under et fire dager langt politiavhør på et hotell i Philadelphia som ble gjort for 10 år siden i forbindelse med at han var mistenkt for å ha dopet ned og forgrepet seg på en kvinne.

Avisen kom over forklaringen som Bill Cosby har greid å holde skjult for pressen i mange år.

«The Cosby Show»-stjernen nekter for at han er en overgriper, men karakteriserer seg selv under forklaringene som en rå forfører og playboy som samvittighetsløst brukte berømmelse og frekke metoder for å nå sine mål med kvinnene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.