RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Coshopper-restene rører på seg

Sist oppdatert:
Restene etter det høyprofilerte unoterte selskapet Coshopper, CoTech, melder om en ny kontrakt. Det skriver selskapet i en melding
CoTech AS har vunnet anbudskonkurransen om å levere hele den nordiske e-handelsløsningen til Cims AS.

- Denne avtalen er av betydelig prestisje og verdi for selskapet, skriver adm. direktør i CoTech, Nicolai Prydz, i en melding.

Prydz har vært med i teknologisatsingen fra den gangen selskapet var et høyprofilert e-handelsselskap.

- Avtalen føyer seg inn i rekken av nye langsiktige kontrakter for CoTech. CoTech vant bl.a. konkurransen om å levere den multinasjonale e-handelsløsningen til Det Norske Veritas (DNV) som allerede er lansert i USA som første land, heter det i meldingen

Prydz sier at man merker en stor pågang i antall nye kunder, og er fornøyd med at mange års hardt arbeide og slit nå gir resultater.

- Vi har hele tiden vært fast bestemt på å ikke gi opp, og nå kommer de store kundene fordi de har innsett at vi har en meget god løsning, lav og fleksibel kostnadsstruktur og ikke minst overlevelsesevne. CoTech kan tilby bedre løsning enn konkurrentene til lavere priser, sier han.

Cims AS er et skandinavisk selskap innen merverdimarkedsføring hovedsakelig innenfor den finansielle sektor. Selskapet startet sin virksomhet i Norge i 1986 og driver blant annet mange av fordelsprogrammene til de største bankene og forsikringsselskapene i Norden. Cims AS ønsker nå å effektivisere sin drift.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere