*Nettavisen* Nyheter.

«Crackdown 2»: De første detaljene

Foto: (Ruffian)

Superpurkene er tilbake – enda suprere enn før, lover skaperne av «Crackdown».

11.09.09 14:51

(Spillmagasinet): Tegneseriespillet «Crackdown» kom som et friskt pust til Xbox 360 i begynnelsen av 2007. I spillet tok du kontroll over en superpolitimann som skulle knuse de tre gjengene som herjet storbyen Pacific City.

Ifølge det amerikanske spillmagasinet Game Informer (via NeoGAF) lykkes det ikke helt, og superpurkene er tilbake i Pacific City for en ny opprydningsrunde i «Crackdown 2».

Større er bedre

Byen skal ikke ha endret seg mye. Med unntak av noen ruiner og endrede gater, skal spillerne lett kjenne seg igjen i Pacific. Nytt denne gangen er et zombievirus som gjør innbyggerne hoppende gale – bokstavelig talt.

Se den første traileren for «Crackdown 2»
(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Som før vil også politifiguren du spiller vokse seg stor og sterk etter hvert som du utfører handlinger relevante for figuren din. Forbedringer i forhold til originalspillet skal blant annet være et mer presist siktesystem, flere angrep og det blir mulig å hente inn forsterkninger når du måtte ønske det.

Utviklerne har dessuten implementert et belønningssystem for gode spillere. Kjøretøy og våpen innebærer blant annet helikoptre, en ny og kraftigere hagle, rail gun og klebende granater.

Fokus på flerspiller

Som i det første spillet vil flerspilleren være i fokus også i «Crackdown 2». Ifølge Game Informer kan nå fire spillere samarbeide, og kjøretøy har fått maskingeværtårn for å få plass til alle spillerne.

Spillet vil også ha deathmatch for 16 personer og skal ha et progresjonssystem lignende hva vi finner i «Call of Duty».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.