RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Craig tvinges til Bond-spill

Sist oppdatert:
Daniel Craig liker ikke tanken på å være med i «Bond»-spill. Men han har ikke noe valg.

(Spillmagasinet): Daniel Craig (39) gjør stor suksess som den nye James Bond i «Casino Royale» og har skrevet kontrakt for minst tre nye filmer som den hemmelige superagenten.

Den kjente sjåvenisten er imidlertid en kuet mann innenfor hjemmets fire dører. Craig forteller til nettsiden Showbizspy at han egentlig er en gamer, men får ikke lov til å spille av kjæresten sin, Satsuki Mitchell.

- Jeg må velge min tid med omhu. Dersom kjæresten min ser boksen er det slutt. Hvis jeg får litt fritid, når hun er borte i helgen, så får jeg spilt noen spill, forteller Craig.

Skuespilleren sier at han har stor sans for «Halo»-spillene, men kan spare seg for de ultravoldelige titlene. «James Bond»-spill er imidlertid ingen favoritt.

- Da jeg begynte å signere kontrakter for Bond, sa jeg at jeg ikke ville være med i spillene. De sa bare «Synd for deg, det er du».

Electronic Arts har i lang tid hatt lisensen til å lage spill basert på James Bond, men har ikke vært i overmåte suksessfulle. Nå er det konkurrenten Activision som sitter på rettighetene til å lage «Bond»-spill.

Craigs råd til utviklerne er klinkende klart:

- Dere er nødt til å gjøre dette bra, for det er så mye søppel der ute.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere