RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Crash'N'Burn

Sist oppdatert:
«Crash'N'burn» er kanskje det enkleste bilspillet tilgjengelig, men det er også en garantert suksess!

I «Crash'N'Burn» kjører du mot tre andre biler på en middels stor bane. Du ser bilen ovenifra, men du vender deg kjapt til kontrollene selv om venstre blir høyre når du kjører motsatt vei... Ja, du skjønner tegninga!

Det er selvsagt om å gjøre å komme først i mål. De andre førerne er aggresive, og utstyrt med oljesøl, dødbringene raketter samt turbo, men det er du også!

Etter en liten stund med kontrollene, har du ganske grei oversikt, og selv om det aldri ble enkelt å komme først i mål, var det ikke komplett umulig heller. Fett å brenne inn en rakett i hekken på bilen foran også...

Men «Crash'N'Burn» har en tilleggsfunksjon. Du kan kjøre enkle race, eller du kan delta i turneringer, og - du kan laste opp din highscore til en server til glede for deg og grenseløs irritasjon for andre! Fett? Tror det!

Spillet oppfører seg som en drøm, og selv om menynavigasjonen på Nokia-telefonen er klønete når spillet er i gang (knappen du vanligvis bruker til «Velg» blir plutselig «Avbryt», og den gamle «Avbryt» blir «Avslutt hele spillet»), er spillopplevelsen helt strålende. Terningkast 5.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere