*Nettavisen* Nyheter.

Crash boom bang!

Er det et bilspill? Er det et plattformspill? Er det et minispill-spill? Ja, takk, alle tre.

09.02.06 14:29

(Spillmagasinet): Crash Bandicoot har vært figur i en haug med spill. Alt i fra rene plattformgreier til utrolig mye annet.

Denne utgaven virker som et bilspill på coveret og i begynnelsen av spillet, men er egentlig en hybrid av plattformspill og bilspill.

La meg forklare: Du tar kontrollen over Crash Bandicoot (reven, ja) og går rundt i en slags fornøyelsespark (glem historien). Der hopper du rundt omkring til du finner forskjellige bilspill gjemt under, over og på plattformer.

Du vinner forhåpentligvis bilspillene etter hvert og får juveler som du bruker for å få løst opp alt du trenger i plattformspillet.

I tillegg samler du mynter for å få muligheten til å kjøre alle bilene. Om ikke det var nok er det både skytespill, bowling og masse annet moro gjemt rundt omkring.

(puh).

Å spille Crash er en fornøyelse. Stort sett. Som alle andre plattformspill kan det til tider være fryktelig frustrerende. Du kan prøve om og om igjen på akkurat den samme tingen før du plutselig med rent hell klarer noe.

Bilspilldelen inneholder våpen, slik at du kan muligens lede spillet helt til to sekunder før målstreken så skyter en idiot deg av banen.

At du faktisk får lyst til å pælme hele PSP-en ut av vinduet og i hodet på tilfeldig forbipasserende, er faktisk et kompliment. For det er så utrolig gøy når det er gøy at det er ekstra irriterende å ikke komme videre.

Den eneste virkelig negative tingen er kameravinklene, men heldigvis vil et lite trykk på den framre venstre knappen gjøre det slik at du kan se deg rundt omkring. Hipp hurra.

Bilspillet i seg selv har flere moduser (skyte de andre, gjøre stunt, kjøre fortest mulig). Plattformdelen har mange minioppdrag, og minispillene er glitrende (muligens med den mest geniale versjonen av bowling noensinne).

Hipp hurra for «Crash». Og ta med deg dette: Jeg er virkelig ikke glad i hoppe rundt på plattformer i spill. For så vidt ikke i det virkelig liv heller.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag