RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Credit Suisse ute av Opticom

Sist oppdatert:
Storposten i Opticom handlet av meglerhuset ABG Sundal Collier betyr trolig at Credit Suisse First Boston har solgt seg ut. Det bekrefter kilder overfor iMarkedet
iMarkedet skrev torsdag om spekulasjonene om en storpost som ble omsatt av ABG Sundal Collier. Nå bekrefter kilder overfor iMarkedet at det trolig er storaksjonæren i Opticom, Credit Suisse First Bosten, som har solgt seg ut.

Salget skal være en del av en opprydding i fond i forkanten av årsslutt, hevder kildene.

Gjort i London

Handelen ble utført av ABG Sundal Collier i London. Posten var totalt på 380.000 aksjer. Av disse ble 330.000 plassert hos to til tre internasjonale fond. Resten av posten, på 50.000 aksjer, ble plassert fritt i markedet, får iMarkedet opplyst.

Posten til Credit Suisse First Boston har lenge vært til salgs, og flere meglerhus har forsøkt å plassere denne. Dette temaet var meget aktuelt i midten av 2002, men det viste seg at storposten var vanskelig å selge.

Eidos-salg

Credit Suisse First Boston fikk Opticom-aksjene etter at spillselskapet Eidos solgte seg ut. Da tok Robert Keith, Thomas Fussell og CSFB hver sin tredjedel av eierposten til Eidos.

De siste årene har imidlertid de tette båndene mellom CSFB og Opticom-toppene blitt løst opp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere