RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Creuna drar kort

Sist oppdatert:
Fem banker har gitt Creuna Design i oppdrag å lage nye bankkort. Byrået står blant annet bak etablering av av hovedkonsept for DnB NORs nye kortserie og har gjort suksess med sin satsning på kortdesign.

Creuna Design har suksess med sin satsning på bankkortdesign. Nå har de nylig blitt tildelt fem nye kontrakter innenfor design av bankkort.

Etablering av hovedkonsept for DnB NORs nye kortserie og utvikling av et nytt gullkort-konsept for en stor norsk bank er to av oppdragene Creuna har vunnet den siste tiden.

- Kortet er personlig og representerer en dermed unik mulighet til målgruppespesifikk relasjonsbygging. Bankkort erstatter mange av de kontaktpunktene som tidligere ble ivaretatt ved personlig kontakt med banken, sier Jo Bentdal, som er ansvarlig for branding og strategisk rådgiving i Creuna Design.

I tillegg gjør byrået nye kortkonsept og justering av profil for Sparebank Sogn og Fjordane, utvikling av kort for Sparebanken Hedmark og Sparebanken Sør. Fra før har de utarbeidet alle DnBs kort og fordelsprogrammer (Saga, Total, Karat, Start 1,2,3 ), samt utviklet kort design for Visa International, Postgirotbanken i Sverige og Norges Røde Kors med flere.

- Bankkortet er noe de fleste bærer med seg til daglig. Med riktig utforming kan kortet være et viktig verktøy for å skille seg ut fra konkurrentene, segmentere kundebasen, styrke kunderelasjonen og bidra til merkevarebyggingen, sier Bentdal videre.

Creuna Design ble tidligere i år etablert som eget selskap i Creuna konsernet. Virksomhetsområdet er merkevarestrategi, strategisk design, profilutvikling og produktidentitet for print og digitale medier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere